BRANDING & ONLINE ZICHTBAARHEID

Voor vrouwelijke ondernemers die een herkenbaar merk neer willen zetten en met een sterke online zichtbaarheid meer klanten willen aantrekken.

 

Jij bent met veel enthousiasme jouw bedrijf gestart en wil heel graag jouw bedrijf op de kaart gaan zetten. Toch ervaar je dat het lastig is om klanten te vinden en je zou jezelf heel graag met jouw merk willen onderscheiden van anderen. Je weet dat je aan de slag moet met jouw branding en online zichtbaarheid maar weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Is dit herkenbaar voor jou? Dan kan ik jou verder helpen!

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

O

Je hebt geen duidelijke, herkenbare stijl of boodschap die je uitdraagt. Het is een rommel, het komt niet lekker samen en er is geen consistente duidelijke branding.

O

Je hebt het gevoel dat je boodschap niet duidelijk naar buiten komt. Mensen zien niet goed wat je doet en wie je bent. Het lijkt alsof je niet weet wat aan slaat bij jouw doelgroep en dit frustreert je.

O

Je bent niet creatief en het kost je te veel tijd en frustraties om eigen designs te maken. Daarnaast kost het je te veel geld om een designer in te huren en heb je te weinig controle over het design wanneer je nog kleine aanpassingen wil doen. Dit vindt je lastig en geeft jou geen fijn gevoel.

O

Je bent goed in het schrijven van teksten waarmee je jouw kennis met anderen wil gaan delen. Maar het lukt je niet om een professionele uitstraling te geven aan jouw E-book, online academy, masterclass of een succesvolle Instagram post die helemaal passen bij jouw branding.

O

Je weet dat je bezig moet met jouw branding en online zichtbaarheid maar je hebt geen kennis van tools en systemen, en het kost je te veel tijd om dat aan te gaan leren. Dit wil je liever niet zelf doen.

Personal Branding, Online Zichtbaarheid, Virtual Assistant

Om succesvol te zijn met jouw bedrijf wil je van jouw frustraties en onzekerheid af. Door serieus aan de slag te gaan met jouw personal branding ga jij jezelf onderscheiden van anderen en zal je positief gaan opvallen. Dit geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost!

 

Je zorgt voor vertrouwen, authenticiteit en
je onderscheid je van je concurrenten waardoor klanten voor JOU gaan kiezen en jouw omzet gaat groeien. 

Bedenk je eens dat het ook zo kan zijn…

R

Je bent bezig met jouw branding en online zichtbaarheid zonder dat je veel kennis hoeft op te doen over tools en systemen. Doordat iemand anders dit oppakt kost het jou geen tijd en aandacht. Daarbij weet je dat dit goed opgepakt wordt door een expert.

R

Je hebt onderscheidend vermogen, en zorgt ervoor dat klanten duidelijk voor jou kiezen omdat je een sterke strategie en branding hebt die herkenbaar is. Zo maak je van jouw bedrijf een succes en speelt onzekerheid geen rol meer.

R

Je staat niet langer stil maar bent keihard aan het groeien. Je zet de juiste stappen in het online zichtbaar zijn met jouw bedrijf en kan al je ideeën gaan uitvoeren. Je weet zeker dat je het juiste doet waardoor je je niet meer onzeker voelt en er geen frustratie meer is.

R

Je hebt mooie eigen designs, ook al ben je misschien niet creatief. Dit heeft je weinig tijd en frustratie gekost. Jouw documentatie straalt professionaliteit uit en je bent herkenbaar aan jouw huisstijl.

Feel confident that your visual brand
is sending 
the right message

Je bent er trots op en je hebt er vertrouwen in dat jouw merkvisuals echt een afspiegeling zijn van jouw bedrijf en een herkenbaar geheel vormen om jouw ideale klant aan te spreken.

Personal Branding, Online Zichtbaarheid, Virtual Assistant
Personal Branding, Online Zichtbaarheid, Virtual Assistant
Feel confident that your
visual brand is sending

the right message

Je bent er trots op en je hebt er vertrouwen in dat jouw merkvisuals echt een afspiegeling zijn van jouw bedrijf en een herkenbaar geheel vormen om jouw ideale klant
aan te spreken.

Door met mij samen te gaan werken..

N

Heb jij een branding die uitstraalt wie jij bent doordat je echt jezelf durft te zijn.

N

Ben je online veel beter zichtbaar door een strategie die bij jou past.

N

Heb jij een uniek merk en ben jij meteen herkenbaar voor jouw doelgroep.

N

Worden volgers jouw klanten en hierdoor zorg je moeiteloos voor een constante stroom en groei van jouw omzet.

N

Is jouw zelfvertrouwen gegroeid, heb je een positieve mindset en ervaar je meer werkgeluk.

N

Weet je zonder stress jouw persoonlijke doelen te behalen.

N

Besteedt je veel minder tijd op social media, tijd die je nu kan besteden aan je huidige en potentiële klanten.

N

Creëer je bij jouw doelgroep een grote gunfactor en willen zij met jou samenwerken.

MIJN DIENSTEN

Lets work together!

Perosnal Branding, Online zichtbaarheid, Annelies Beekman, Virtual Assistant
BRANDING

Mijn ultieme doel is om samen met jou een ijzersterk merk voor jou te creëren die voor iedereen herkenbaar is. Door visuele elementen (zowel online als offline) en een heldere boodschap gaan wij jouw brand identiteit goed weer geven.

Hier zorg ik voor een kleurenpallet, stijlgids en (social media) templates en help ik bij de opmaak van een E-book, nieuwsbrief, flyers, online training en cursusmateriaal. Zo kan je goed van start gaan met de stijl van je bedrijf en kom je met jouw unieke merk in beeld bij jouw doelgroep.

Personal Branding, Online Zichtbaarheid, Virtual Assistant
ONLINE ZICHTBAARHEID

We brengen steeds meer tijd door op social media en daarom is jouw online zichtbaarheid erg belangrijk. Jouw potentiële klant oriënteert zich online eerst voordat ze een product of een dienst van je gaat kopen.

We bepalen samen een strategie die bij jou past en kijken naar de kanalen waarop jouw doelgroep actief is. Door het beheren van jouw social media (Instagram en Facebook) houden we focus en zorgen we voor het consistent delen van content en interactie met jouw volgers.

© ANNELIES BEEKMAN 2021 | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYSTATEMENT | KVK 77865979 | PHOTOGRAPHY MARLEEN SAHETAPY