Personal Branding, Online Zichtbaarheid, Virtual Assistant

Ik ben Annelies,

Intuïtief Personal Branding Expert

Als je aan mij vraagt wat ik doe?

Dan antwoord ik vol enthousiasme dat ik creatieve kennis ondernemers, coaches help naar een professionele en krachtige uitstraling die gevormd is vanuit wie je écht bent, wat je purpose is in je leven en waar je hart van in de fik gaat.

Wat ik hiermee wil zeggen is …

Personal Branding, Online Zichtbaarheid, Virtual Assistant

Hi There!

Ik ben Annelies

Intuïtief Personal Branding Expert
Als je aan mij vraagt wat ik doe?

 

Dan antwoord ik vol enthousiasme dat ik creatieve kennis ondernemers, coaches help naar een professionele en krachtige uitstraling die gevormd is vanuit wie je écht bent, wat je purpose is in je leven en waar je hart van in de fik gaat.

 

Wat ik hiermee wil zeggen is….

Ondernemer durf anders te zijn dan anderen en laat zien wat jou uniek maakt.

Jezelf onderscheiden door alles glashelder te hebben zodat je dit kunt vertalen naar een krachtige en professionele uitstraling. Dat is super belangrijk om net even anders te zijn dan de rest en om snel met je bedrijf te groeien.

De meeste van mijn klanten zijn creatieve ondernemers met lef en pit en klaar voor de volgende fase in hun bedrijf. Ze denken groots, zijn gedreven en ambitieus maar in hun hoofd voelt het als een grote chaos. Ze weten welke keuzes het beste bij ze passen maar worden heen en weer geslingerd tussen verschillende ideeën en lopen gruwelijk vast op de vertaling van wie ze echt van binnen zijn.

Zelf heb ik dit ook zo ervaren en met mijn kennis van nu help ik andere vrouwen zich zelfverzekerd, trots en krachtig te voelen. Ik maak gebruik van een bewezen Persoonlijke Kracht test waarmee je inzicht krijgt in jouw grootste no.1 kracht & unieke kwaliteiten. Deze test heeft al honderden vrouwen geholpen om zelfinzicht, zelfvertrouwen en een uitstraling met impact te krijgen.

Intuïtief aanvoelen of jij op het juiste pad zit. Dat is wat ik doe.

In mijn tijd als recruiter zag ik keer op keer werknemers die kozen voor een veilige baan zonder uitdaging en waarbij ze zichzelf heel laag inschatten in hun eigenwaarde.

Deze patronen zie ik keer op keer ook bij ondernemers terugkomen. Ze kiezen voor de veilige optie en hierdoor zijn ze niet onderscheidend maar eerder 13 in een dozijn. Ze maken keuzes die ‘iedereen’ neemt met de gedachte: dit is hoe het hoort en wat mij succesvol gaat maken. Met als gevolg dat de energie niet klopt, je uitstraling niet in lijn is met wie je daadwerkelijk bent en hierdoor nauwelijks of de verkeerde klanten aantrekt.

In de 15 jaar dat ik als recruiter heb gewerkt heb ik duizenden gesprekken gevoerd met werknemers om zo een passende functie voor ze te vinden. Zo heb ik mij getraind te werken vanuit mijn onderbuikgevoel, mijn intuïtie. Hierdoor ben ik nu in staat razendsnel intuïtief aan te voelen of jij op het juiste pad zit en de dingen doet vanuit je intuïtie of vanuit je hoofd.

Personal Branding, Annelies Beekman
Personal Branding

Intuïtief aanvoelen of jij op het juiste pad zit. Dat is wat ik doe.

In mijn tijd als recruiter zag ik keer op keer werknemers die kozen voor een veilige baan zonder uitdaging en waarbij ze zichzelf heel laag inschatten in hun eigenwaarde.

Deze patronen zie ik keer op keer ook bij ondernemers terugkomen. Ze kiezen voor de veilige optie en hierdoor zijn ze niet onderscheidend maar eerder 13 in een dozijn. Ze maken keuzes die ‘iedereen’ neemt met de gedachte: dit is hoe het hoort en wat mij succesvol gaat maken. Met als gevolg dat de energie niet klopt, je uitstraling niet in lijn is met wie je daadwerkelijk bent en hierdoor nauwelijks of de verkeerde klanten aantrekt.

In de 15 jaar dat ik als recruiter heb gewerkt heb ik duizenden gesprekken gevoerd met werknemers om zo een passende functie voor ze te vinden. Zo heb ik mij getraind te werken vanuit mijn onderbuikgevoel, mijn intuïtie. Hierdoor ben ik nu in staat razendsnel intuïtief aan te voelen of jij op het juiste pad zit en de dingen doet vanuit je intuïtie of vanuit je hoofd.

“ Het contact met Annelies was meteen heel fijn, persoonlijk en ze reageert heel snel. Ze luistert, denkt mee en laat zich niet uit het veld slaan. Ik denk dat dat heel belangrijk is in een brandingtraject omdat het een heel persoonlijk traject is waar iets uit moet komen dat echt bij je past.”

– Inge van den Broek | Fotograaf

Een weg vol hobbels heeft ervoor gezorgd dat ik nu hier sta

Opgegroeid in een gezin van 9 kinderen…. Yep, dat hoor je niet zo vaak … leerde ik al snel om de regie over mijn eigen leven te pakken. Na het afronden van de middelbare school ging ik aan het werk omdat er simpelweg niet voldoende geld was om door te studeren. Dit weerhield me er echter niet van om opzoek te gaan naar manieren om mezelf te blijven ontwikkelen.

Naast het volgen van verschillende deeltijdstudies zijn het de reizen die ik in mijn uppie maakte en zorgden voor de grootste groei. Hierdoor leerde ik het snelst dat ik blindelings kon vertrouwen op mijn intuïtie, ontdekte ik mijn kwaliteiten en werd ik onafhankelijk. Dat gaf me het gevoel van ruimte en vrijheid.

Trots voel ik me als ik eraan denk waar ik nu sta in mijn leven. Ik heb me niet laten weerhouden mijn droom na te jagen, mijn bedrijf te starten nu ik moeder ben van twee kleine kinderen. Op eigen benen staan en mijn kinderen een mooie toekomst kunnen geven dat is me alles waard.

Stel je eens voor hoe fantastisch het zal voelen als je stopt met struggelen, maar jouw uitstraling helemaal bij jou past en je als merk eruit springt, wat gaat er dan veranderen voor jou en jouw bedrijf?

 

“Ik ken Annelies als gestructureerd en een warme vrouw om mee samen te werken. Ze weet alles af van branding en zorgt dat jouw huisstijl naadloos aansluit op je persoonlijkheid.”

– Gisèle Rebel | Social Media Coach

Waar ik je mee kan helpen

Ben je opzoek naar iemand die ervoor zorgt dat jij er echt uit gaat springen, dat jouw klanten
jouw energie voelen, zien wat jou uniek maakt en hierdoor niets liever willen dan met jou samenwerken?
Vind je het lastig om datgene, waarin jij het verschil maakt, te vertalen naar een krachtige en
professionele uitstraling? Als Personal Branding Expert help ik jou om jouw no.1 kracht en
unieke kwaliteiten te ontdekken, zodat je gaat werken met de juiste klanten
en gaat groeien met je bedrijf.

Personal Branding

Nog een paar leuke feitjes …

Trotse moeder van twee peuters met een onwijze bos kroeshaar.

Ik heb een liefde voor kleuren, okergeel is mijn favoriet en dat betekent dat Identiteit & Duidelijkheid belangrijk voor mij zijn. Ik doe de dingen graag op een grondige manier; overtuigend,  en zonder bevooroordeeld te zijn.

Ik heb de halve wereld rondgereisd en dit gaf me altijd het gevoel van vrijheid & ruimte, iets wat ik nog steeds belangrijk vind in mijn leven.

2 jaar geleden gooide ik het stuur volledig om en heb ik de stap gezet om mijn droom te gaan waarmaken. Het opbouwen van een bedrijf waarmee ik mijn passie voor persoonlijke groei en het najagen van je dromen door wil geven aan alle andere vrouwen op deze wereld.

Ik word gelukkig van

Reizen, koffietjes drinken in een authentiek koffietentje, gezond eten, fotograferen,
slenteren over gezellige marktjes en wegdromen bij zonsondergang.

Ik heb een hekel aan 

Rommel in huis, te weinig slaap, negativiteit, te laat komen, luidruchtige
mensen en oppervlakkigheid.

© 2021 – 2022 ANNELIES BEEKMAN  | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYSTATEMENT | KVK 77865979 | PHOTOGRAPHY MARLEEN SAHETAPY