6 MAANDEN PROGRAMMA

JUST BE YOURSELF!

Speciaal voor gepassioneerde ondernemers, die willen groeien met hun bedrijf, klaar zijn met getrut en 13 in een dozijn, maar geen idee hebben waar ze voor staan, wie ze zijn en hoe ze zich moeten gaan onderscheiden op een manier die 100% bij hen past.

Annelies Beekman - Personal Branding Expert

Heb je je regelmatig laten leiden door de succesformules die je door anderen werden aangereikt in de hoop dat deze voor je zouden gaan werken? 

Als dat zo is, weet je als geen ander dat niet alle marketing trucjes voor jou werken, maar dat je moet doen wat bij jou past. 

Hoe het zou moeten zijn: is dat je je merk opbouwt vanuit je hart, jouw kern, daar waar het allemaal ontstaat. Door helder te krijgen wat jouw grootste kracht, kwaliteiten en drijfveren zijn en wat jou dus uniek maakt zodat je de juiste klanten gaat aantrekken. Toch?

Annelies Beekman - Personal Branding Expert

Je bent niet voor niets je eigen bedrijf begonnen, maar nu:

Ga je als een grijze muis op in de massa, ben je 13 in een dozijn en voel je voelt je inwisselbaar.

Voel je je niet gezien, gehoord of gewaardeerd om de persoon die je bent en is er niet de juiste investering voor wat je levert. 

Heb je geen flauw benul van wat jou nu anders en uniek maakt, je blijft maar staren naar die blinde vlekken.

Trek je niet de juiste klanten aan waar jij dolgelukkig van wordt en die je voldoening geven.

Maak je keuzes vanuit je hoofd, niet vanuit je hart en laat je je gemakkelijk leiden door wat anderen zeggen.

Veel ondernemers hebben moeite om hun bedrijf van de grond te krijgen en je grijpt daardoor alles aan en probeert veel dingen uit in de hoop dat het succes gaat opleveren. Met als gevolg dat je jezelf helemaal verliest en steeds verder afdwaalt van wie je nu echt bent. En zeg nou zelf dit werkt compleet averechts en je voelt alle energie uit jezelf en je bedrijf weglekken.  

Ontzettend frustrerend!

Het ‘Just Be Yourself!’ programma is voor coaches, trainers, kennis- en creatieve ondernemers met lef en pit, die gezien, gehoord en gewaardeerd willen worden. Hiervoor wil je helder krijgen wat de rode draad is die je gemaakt heeft tot de persoon die je nu bent. En niet te vergeten… hoe ga je dit vertalen naar kleuren, lettertypes en foto’s, zodat je jezelf positioneert als een ervaren professional en een ervaren leider. 

Annelies Beekman - Personal Branding Expert

Hoe dit programma je helpt groots te denken en zelfverzekerd bold moves te maken om je dromen te realiseren

DIT IS HOE HET WERKT

Ontdek jouw persoonlijke eigenschappen met een beproefde methode waarmee we een uitgewerkte analyse krijgen en hiermee een roadmap/plan uitwerken. 

Werk aan je mindset en overwin blokkades en angsten die jou weerhouden next level te groeien met je bedrijf.

Bepaal jouw focus klant. Stem je marketing (strategieën en content) af op je klant en positioneer je als expert/specialist in de markt.

Implementeer je visuele identiteit, kleurgebruik, lettertypes, vormen, tone of voice, fotografie, website (Focus op faciliteren, ontzorgen en brandingcoaching), zodat jij een daadkrachtige boodschap naar buiten brengt.

“Voordat ik bij Annelies terecht kwam was ik heel erg zoekende naar hoe ik mijn persoonlijkheid zo goed mogelijk kon vertalen naar mijn bedrijf en online. Annelies denkt onwijs goed mee en heeft mij ontzettend fijn begeleid in het hele traject. Door Annelies heb ik mijn onderscheidende vermogen, mijn kracht én mijn waarom weer gevonden!”

– Eefje Wensing | Wens Socials

Ik bied programma’s die jou helpen om jezelf te onderscheiden met jouw merk en next level te groeien met jouw bedrijf. 

Mijn programma’s zijn ontwikkeld voor ondernemers die keuzes willen gaan maken vanuit hun hart in plaats van uit hun hoofd. Je ontvangt alle informatie en kennis die je nodig hebt om de rode draad te vinden die jou gevormd heeft tot wie jij nu bent. 

We hebben 6 maanden de tijd om vanuit jouw kern, jouw DNA een onderscheidend merk te gaan bouwen.  

De combinatie van 1-op-1 coaching, een persoonlijke test waarmee jij ontdekt hoe bijzonder & krachtig jij bent en wat jouw diepste drijfveren en grootste talenten zijn. Een online schrijfcursus waarmee jij leert hoe je onderscheidend kan schrijven en daarmee ver weg blijft van de eenheidsworsten. Dit zorgt ervoor dat jij er tussenuit gaat springen met jouw merk, je expertstatus vergroot, de juiste klanten aantrekt en next level groeit met je bedrijf. 

 

Dit is hoe het 1-op-1 programma er voor jou uit gaat zien:

\

Het startpunt van jouw traject is een uitgebreide test die jij gaat maken en waarbij ik het rapport uitwerk in een super waardevolle analyse. Je krijgt helder wie jij bent en wat jou nu zo uniek maakt, zodat jij je gaat onderscheiden en afrekent met 13-in-een-dozijn. 
(live dag/1-op-1/9:30 – 15:30 uur/incl. lunch)

\

6 maanden: 1-op-1 brainstormsessies en krijg concrete opdrachten om stap voor stap te werken aan het versterken van je merk en jezelf te onderscheiden
(1-op-1/60 minuten/online)

\

Tussentijds feedback per e-mail, zodat je focus en in flow blijft.

\

Mini Branding fotoshoot 
(op locatie/tijd en datum in overleg)

\

Bereikbaar via Whatsapp voor korte vragen en het delen van je inzichten en groeimomenten!

Annelies Beekman - Personal Branding Expert

INVESTERING

 3.250,- euro (excl. btw) 

Betaling mag ook in 3 of 5 termijnen. 

Dit programma is interessant voor jou als jij:

N

Creatieve, coach, fotograaf, virtual assistant, multipotential, gepassioneerde ondernemer met lef en pit bent.

N

Als je merk nu niet onderscheidend is, waardoor: 

  • je niet gezien, gehoord en gewaardeerd wordt;
  • je niet de beste klanten aantrekt; 
  • opdrachten misloopt; 
  • je nu veel geld en tijd kwijt bent aan allerlei marketing trucjes en foefjes.
N

Je wilt werken met klanten die in jouw aanbod willen investeren.

N

Wanneer je groots wilt denken en jouw dromen waar wilt gaan maken.

N

Af wilt rekenen met 13 in dozijn omdat jij weet dat je uniek bent in hoe je de dingen doet.

© 2021 – 2023 ANNELIES BEEKMAN | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYSTATEMENT | KVK 77865979 | PHOTOGRAPHY RÉNEE VAN DER HEIDE