EXCLUSIEVE WORKSHOP

Hoe verleid je potentiële klanten met jouw aanbod zodat ze niet meer om jou heen kunnen en volmondig ‘JA’! gaan zeggen?

Ben jij een ondernemer met ambitie en passie, maar voel jij jij ook zo’n 13 in een dozijn? Merk je dat je vastloopt bij het vertalen van jouw ware identiteit naar jouw bedrijf? Ontdek dan nu deze vernieuwende workshop die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt en jou als unieke ondernemer laat stralen. 

Ben jij die gepassioneerde ondernemer, die een diep verlangen voelt om écht te gaan ondernemen vanuit je hart en je bedrijf wil opbouwen door zelf de spelregels te bepalen en op jouw voorwaarden?

Je bedrijf loopt prima, je draait al een redelijke omzet en het is tijd om next level te gaan met je bedrijf. Maar je vindt het lastig om te laten zien waarin jij het verschil maakt, hoe je jezelf kan onderscheiden met een sterke personal branding en een glashelder verhaal waarmee jouw kwaliteiten en sterke punten naar voren komen?

Om jezelf te onderscheiden met je bedrijf ga je terug naar jouw basis, jouw kern, jouw DNA en doe je het nodige graafwerk om uit te zoeken wie je daadwerkelijk bent.

Ik begrijp hoe moeilijk het is om je niet te laten leiden door de succesformules die door anderen worden aangereikt. Maar het zou niet zo moeten zijn dat jij je als ondernemer gefrustreerd voelt, omdat het je maar niet lukt om jezelf te onderscheiden in je branche. 

Wanneer jij de basis van jouw merk gaat opbouwen vanuit je hart, jouw kern, jouw visie, mening en werkwijze, in plaats van je te laten leiden door wat anderen zeggen, ga jij er echt bovenuit springen, trek je de juiste klanten aan en groei je sneller met je bedrijf.

Personal Branding, Annelies Beekman

Klaar om te groeien met je bedrijf?

Mijn naam is Annelies Beekman, als intuïtief Personal Branding Expert voel ik razendsnel aan of jij op het juiste pad zit en de dingen doet vanuit je intuïtie of hoofd. Ik houdt ervan om in te tunen en te achterhalen waar het hart van mijn klant van gaat dansen, en dit te vertalen naar een professionele en krachtige uitstraling waardoor klanten sneller JA gaan zeggen. 

Als recruiter heb ik duizenden gesprekken gevoerd en intuïtief de mensen in de juiste functies geplaatst, hierdoor heb ik geleerd om mij af te stemmen op de persoon en intuïtief de beste matches te maken. 

Ben jij de volgende?

Het geheim waardoor sommige ondernemers moeiteloos
de juiste klanten aantrekken, waar anderen een
grijze muis blijven…

is omdat ze niet duidelijk hebben wie ze zelf in essentie zijn, ze hebben al meerdere marketing trucjes
uitgeprobeerd en laten zich leiden door wat anderen zeggen.

In een selecte en kleine groep van ondernemers werken we onverdeeld de hele dag samen aan wie jij nu écht bent, wat voor jouw belangrijk is en welke keuzes je daarin wilt maken en welke kleuren jouw karaktereigenschappen weergeven.

Je gaat actief aan de slag, ontvangt een werkboek vol vragen en tools om de deep dive te gaan maken en je krijgt mindblowing inzichten in wie je bent. 

Dit is wat je leert en ontdekt tijdens de workshop:

N

Wat jouw grootste verlangens, dromen en doelen zijn en wat jou écht drijft in het leven.

N

Met behulp van jouw persoonlijke- en bedrijfs kernwaarden ontdek weet je welke eigenschappen bij jou, maar ook bij jouw focus klant passen. 

N

Je leert keuzes maken die passen bij jouw karaktereigenschappen.

N

Wat de redenen zijn waarom jij niet onderscheidend bent, waardoor jouw energie niet stroomt.

N

Hoe je de energie terug krijgt in jou en jouw bedrijf.

N

Je weet nu welke fouten je nooit meer gaat maken.

N

Je ontdekt met de Persoonlijke kracht Methodiek, welke kleuren iets zeggen over jou als persoon en hoe je deze kan inzetten in jouw branding.

Personal Branding

“Voordat ik bij Annelies terecht kwam was ik heel erg zoekende naar hoe ik mijn persoonlijkheid zo goed mogelijk kon vertalen naar mijn bedrijf en online. Annelies denkt onwijs goed mee en heeft mij ontzettend fijn begeleid in het hele traject. Door Annelies heb ik mijn onderscheidende vermogen, mijn kracht én mijn waarom weer gevonden!”

– Eefje Wensing | Wens Socials

Deze workshop is speciaal voor gepassioneerde ondernemers die een laag dieper durven te gaan om vanuit hun hart en persoonlijke eigenschappen een krachtig merk neer te zetten. Ik werk met selecte en exclusieve groepen, zodat er voldoende ruimte is om je vragen aan mij te stellen gedurende de dag.

Laten we je bedrijf een boost geven door het anders te gaan doen dan de rest, en zet je merk in de spotlights!

Koop een kaartje voor de workshop en zet de datum in je agenda

Wie ben jij en wat maakt jou onderscheidend

Leer op een speelse manier jezelf maar ook andere ambitieuze ondernemers kennen

Wat krijg je?

 

Exclusieve Workshop
ACTIEVE LIVE WERKSESSIE
(t.w.v. 597 euro)

Je ontvangt in deze interactieve workshop adviezen en tools die je direct kan toepassen in de praktijk om te ontdekken wie jij bent, jouw kern, jouw why. Op een speelse manier gaan we aan de slag om te achterhalen wat jouw grootste kracht is en hoe je afrekent met
13 in een dozijn. 

 

WERKBOEK
(t.w.v. 197 euro)


Een werkboek vol oefeningen die je terug brengen naar jouw kern om groots te denken en te dromen. Een waardevol naslagwerk om op elk moment jouw focus te blijven verleggen.

 

 

VISIONBOARD
Ontdek wat jouw grootste verlangens, doelen en dromen zijn
(t.w.v. … van onschatbare waarde)

Een super krachtig instrument voor jou en om je bedrijf te laten groeien. Door te visualiseren vergroot je het vertrouwen in jezelf, krijgen negatieve gedachtes geen kans en lijken de dingen die eerst onmogelijk leken voor jou dat niet meer te zijn.

 

Jouw succes na deze workshop

N

Krijg mindblowing inzichten in wie je bent en je ontdekt hierdoor een hele nieuwe kant van jezelf.

N

Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, drijfveren en verlangens.

N

Je leert betere keuzes te maken doordat je weet wat jouw ideale klant echt nodig heeft.

N

Je ontvangt praktische tips om jezelf op een doeltreffende en formidabele manier in de markt te zetten.

N

Een Visionboard die jouw grootste verlangens, doelen en dromen laat zien. Een spiegel van je innerlijk die laat zien hoe jij je leven wilt leiden. 

N

Je stapt in een netwerk van super gepassioneerde ondernemers.

N

Deze workshop zet je op een prikkelende manier in beweging waardoor je helderheid, een dosis energie en zoveel meer plezier krijgt in wat je doet!

WAARDEVOLLE BONUS

1-op-1 CALL (30 min) (t.w.v. 275 euro)

Tijdens dit waardevolle gesprek bespreken we samen hoe je grip op jouw brand gaat krijgen
en leg ik de vervolg stappen uit wat je kunt doen.

Locatie & Datum

Locatie Vianen:  NIEUWE DATUM VOLGT

Golfbaan De Kroonprins

De workshop wordt gehouden in het sfeervolle clubhuis van golfbaan De Kroonprins in Vianen. Met een prachtig uitzicht over de groene banen, is dit een geweldige en inspirerende plek om aan je bedrijf te werken. Tussen de middag gaan we maximaal genieten van een heerlijke lunch en de hele dag is er onbeperkt thee, koffie en water beschikbaar in het gezelschap van gelijkgestemde inspirerende ondernemers. 

Kom uit je hoofd en maak je dromen waar door
écht jezelf te leren kennen

Tijdens deze workshop zet jij de eerste stap naar transformatie bij jezelf en in je bedrijf. 

Normaal deel ik deze kennis alleen met klanten die in mijn trajecten instappen. Maar vandaag kun jij de eerste stap nemen om je bedrijf te laten groeien door te stoppen met doen wat je al deed. 

JOUW INVESTERING 197,-  EURO EXCL. BTW

Bedrag € -

© 2021 – 2023 ANNELIES BEEKMAN | ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYSTATEMENT | KVK 77865979 | PHOTOGRAPHY MARLEEN SAHETAPY